top of page

INTERNET OF THINGS

"IoT, står för 'Sakernas internet'. Det är ett teknologiskt nätverk där fysiska enheter är anslutna till internet och kan samarbeta med varandra samt skicka och ta emot data. IoT-enheter kan vara allt från vardagliga föremål såsom kylskåp och belysning till avancerade industriella maskiner. Genom att ansluta dessa enheter till internet kan de övervaka, kontrollera och optimera olika processer och uppgifter, vilket öppnar upp en mängd tillämpningar inom hemautomation, smarta städer, hälsovård, tillverkning och mycket mer."

IOT PÅ 60 S

IoT, står för "Internet of Things". Det är ett teknologiskt nätverk där fysiska enheter är anslutna till internet och kan samarbeta med varandra genom att skicka och ta emot data. IoT-enheter kan vara allt från vardagliga föremål som kylskåp och belysning till avancerade industriella maskiner. Genom att ansluta dessa enheter till internet kan de övervaka, kontrollera och optimera olika processer och uppgifter, vilket öppnar upp för en mängd olika tillämpningar inom hemautomation, smarta städer, sjukvård, tillverkning och mycket mer.

VARFÖR IOT?

Några exempel

KONTROLLERA

Kontrollera fuktighetsnivåerna i en husgrund för sinnesro.

ÖVERVAKA

Övervaka energiförbrukningen och håll nere kostnaderna.

AUTOMATISERA

Automatisera dagliga sysslor med smarta apparater för en förbättrad livskvalitet.

IoT-enheter kan vara allt från vardagsföremål såsom kylskåp och belysning till avancerade industriella maskiner. Genom att ansluta dessa enheter till internet kan de övervaka, styra och optimera olika processer och uppgifter, vilket öppnar upp en mängd applikationer inom hemautomation, smarta städer, hälsovård, tillverkning och mycket mer.

bottom of page